Galettes complète

Clatitele sarate sunt usor si rapid de facut! O clatita de hrisca umpluta cu ceea ce avem la indemana: sunca, branza, ou :-) Marele avantaj al acestor clatite sarate este ca, nu contin gluten. O informatie buna atunci cand aveti intoleranta sau sunteti alergic la gluten ;-)

Timp de preparare 25 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Galettes complète

Pregatiti ceapa: taiati ceapa in felii. Intr-o tigaie, topiti untul si caliti ceapa pana cand devine translucida.

Se topeste un cubulet de unt intr-o tigaie incinsa si se pune clatita de hrisca. Se adauga felia de sunca presata si se sparge deasupra un ou.Se sareaza si pipereaza..

Dupa ce oul s-a gatit (cam dupa 5 minute), se adauga ceapa calita, emmental ras si se pliaza marginile clatitei.

Gata!

Ingrediente Galettes complète

Pentru ceapa :

1 lingurita de unt

1/4 ceapa

Pentru galette :

1 lingurita de unt

1 galette de hrisca

1 felie de sunca presata

1 ou

1 lingurita de emmental ras

Sare

Piper

Categorii