Galettes complète
Clatitele sarate sunt usor si rapid de facut! O clatita de hrisca umpluta cu ceea ce avem la indemana: sunca, branza, ou :-) Marele avantaj al acestor clatite sarate este ca, nu contin gluten. O informatie buna atunci cand aveti intoleranta sau sunteti alergic la gluten ;-)
Instructiuni de preparare Galettes complète
Pregatiti ceapa: taiati ceapa in felii. Intr-o tigaie, topiti untul si caliti ceapa pana cand devine translucida.
Se topeste un cubulet de unt intr-o tigaie incinsa si se pune clatita de hrisca. Se adauga felia de sunca presata si se sparge deasupra un ou.Se sareaza si pipereaza..
Dupa ce oul s-a gatit (cam dupa 5 minute), se adauga ceapa calita, emmental ras si se pliaza marginile clatitei.
Gata!
Ingrediente Galettes complète
Pentru ceapa :
1 lingurita de unt
1/4 ceapa
Pentru galette :
1 lingurita de unt
1 galette de hrisca
1 felie de sunca presata
1 ou
1 lingurita de emmental ras
Sare
Piper