Galuste din ficat/ leberknödel auf wiener art

Timp de preparare 50 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Galuste din ficat/ leberknödel auf wiener art

Ficatul se spala si se taie marunt.Chiflele se inmoaie in apa, se storc si se amesteca cu ficatul.Ceapa se taie marunt si se prajeste in untul...fierbointe pina se inmoaie.

Se lasa la racit si se adaoga la amestecul de ficat.Toate ingredientele de mai sus ,in afara de ou si pesmet se trec prin masina de tocat.

Dupa care se amesteca cu oul si pesmetul.Din acesta masa cu miinile umede,se formeaza galuste.

Care se pun in supa care fierbe usor si se lasa ca. 9+10 min la fiert.Pina ce galustele innoata la suprafata. sau galustele formate se pun pe o tava unsa cu ulei si se pun la congelator.

Dupa ce s-au congelat se scot d epe tava si se pun intr-o punga sau ce dorinti si se congeleaza dinou.Cind se doreste, galustele congelate se pun direct in supa care fierbe domol.

Ingrediente Galuste din ficat/ leberknödel auf wiener art

2 chifle de piine uscata

120g ficat de vaca(merge si cu porc)

1 ceapa mica

1 legatura patrunjel verde

30g unt/marg,ulei..

sare+piper

1lc maghiran uscat

1 catel usturoi

1 ou

50g pesmet

Categorii