Garnitura de orez Panzani, cu unt si cascaval
Reteta culinara din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Romania. Cum sa faci Garnitura de orez Panzani, cu unt si cascaval
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Garnitura de orez Panzani, cu unt si cascaval
Am mai preparat orez Panzani, sub formă de salată, dar odată mi s-a întâmplat să nu am suficient orez obișnuit în casă, tocmai cu câteva ore înainte de a pleca la băieți, la București, așa că am fost nevoită să fac un preparat nou. Orezul Panzani are în componență trei feluri de orez, în trei culori: 80% prefiert, 10% roșu și 10% sălbatic. Acest orez este puțin diferit de cel obișnuit, nu se leagă și are un gust aparte. De aceea, ca să-l fac sub formă de garnitură am ales să folosesc unt și cașcaval, iar în total, asociat cărnii de pui, mai ales, rezultă un preparat special și gustos.
Ingrediente Garnitura de orez Panzani, cu unt si cascaval
300 grame de orez Panzani
100 grame de unt
3-4 linguri de ulei de floarea soarelui
150 grame de cașcaval
sare
piper