Garnitura de telina la aburi, cu sos de smantana si mustar
Reteta culinara din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Romania. Cum sa faci Garnitura de telina la aburi, cu sos de smantana si mustar
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Garnitura de telina la aburi, cu sos de smantana si mustar
Aceasta este o garnitură excelentă alături de carnea de pui, preparată mai ales la grătar. Am preluat această rețetă, în urmă cu mult timp, de la o fostă colegă, stabilită de mulți ani în străinătate și de atunci am făcut-o adeseori, pentru că este foarte bună și apreciată în familie.
Ingrediente Garnitura de telina la aburi, cu sos de smantana si mustar
1 țelină medie
1 ceapă
2 căței de usturoi
2-3 linguri de ulei de floarea soarelui
25-30 grame de unt
1 lingură de muștar clasic
2 linguri încărcate de smântână grasă
2 lingurițe de făină albă
200 ml de supă concentrată
1 legătură de frunze de pătrunjel