Gaspacho cu iaurt, castravete, rosii si ardei

Reteta culinara din categoria Supe/Ciorbe. Specific Spania. Cum sa faci Gaspacho cu iaurt, castravete, rosii si ardei

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Gaspacho cu iaurt, castravete, rosii si ardei

 

'reteta de vara' O reteta rapida de vara. Facuta cu ce aveam in frigider, minunata seara si puteti congela o parte.  https://www.blogulluicatalina.com/2020/07/gaspacho-cu-iaurt-castravete-rosii-si.html

 

INGREDIENTE
2 rosii 1/2 castravete 1 ardel rosu 1/2 ardel galben 2 catei de usturoi 1 iaurt cu lapte de capra -115 ml 2 linguri otet balsamic de Modena 2 linguri ulei de masline 40 gr de ricotta sarata sau feta sare, piper paprika busuioc proaspat

Curatati si spalati legumele.

Taiati-le bucati si puneti-le in robot pentru mixat.

Adaugati iaurtul, uleiul, otetul si 30 gr de ricotta.

Mixati tottul si condimentati dupa gust.

Puneti la rece intr-o cutie cu capac si lasati 4 h la rece inainte de a servi.

Serviti in verine sau in farfurii, decorati cu ricotta rasa, busuioc si otet balsamic.

Super bun, racoritor si gustos.

Ingrediente Gaspacho cu iaurt, castravete, rosii si ardei

2 rosii

1/2 castravete

1 ardel rosu

1/2 ardel galben

2 catei de usturoi

1 iaurt cu lapte de capra -115 ml

2 linguri otet balsamic de Modena

2 linguri ulei de masline

40 gr de ricotta sarata sau feta

sare, piper

paprika

busuioc proaspat

Categorii