Gaufres de secara cu branza topita

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Gaufres de secara cu branza topita

Se amesteca ouale cu un praf de sare si se adauga laptele,faina de secara,uleiul putin cate putin si la sfarsit adaug praful de copt. Rezulta o compozitie cremoasa. Incingem forma pe ochiul de aragaz si turnam gramajoare cu ajutorul unei linguri.Coacem cate 1 minut pe ambele parti. In functie de preferinta,se decoreaza cu muschi file,rondele de sfecla rosie coapta si branza topita Tartino de la Hochland.Aceasta branza topita cu ingrediente naturale se gaseste in 3 feluri: natur,cu spanac si cu rosii.

Ingrediente Gaufres de secara cu branza topita

Pentru gaufres:

3 oua

6 linguri ulei

6 linguri lapte

12 linguri faina de secara

un strop de sare

1 plic praf de copt

Pentru ornat:

branza topita Tartino de la Hochland

muschi file

sfecla rosie coapta

Categorii