Gazpacho simplu si rapid
O supa rece din legume traditionala din Spania, foarte populara in zilele fierbinti de vara. In afara faptului ca este racoritoare, aceasta supa are putine calorii si, datorita cantitatii de apa, hidrateaza organismul. Secretul unei supe gazpacho bune sta in calitatea ingredientelor in cea mai mare parte.
Instructiuni de preparare Gazpacho simplu si rapid
Spalati si taiati rosiile in jumatate. Curatati castravetele de coaja si taiati in jumatate. Adaugati piper. Puneti totul intr-un blender si mixati.
Apoi adaugati usturoiul, uleiul de masline si sare si amestecati din nou.
Taiati bucati mici de castravete si ardei. Serviti gazpacho cu legumele deasupra si stropit cu ulei de masline.
Pofta buna!
Ingrediente Gazpacho simplu si rapid
500 gr tomate (aprox 5)
1/2 castravete
1/2 ardei gras rosu
1/2 catel de usturoi
1 lingura ulei de masline
Sare