German Pancake

Timp de preparare 35 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare German Pancake

Se incalzeste cuptorul la 450 grade F. Intr-un vas se bat ouale, albusurile, faina, laptele si vanilia pina totul este amestecat bine si aluatul este foarte omogen. Intr-un vas rezistent la foc si la cuptor (daca este tigaie, sa aiba peretii mai inalti) si sa fie cu diametrul nu mai mare decit 20 cm se topeste margarina/untul. Cind vasul este inca fierbinte, se toarna compozitia de oua si faina si se da la cuptor. Se coace la 450 grade F timp de 15 minute, apoi se coboara temperatura la 350 grade F si se continua coacerea inca 10 minute. "Placinta" trebuie sa se fi ridicat in special pe margini Se scoate si se serveste imediat.Se poate servi pudrata cu zahar praf, sau cu niste fructe proaspete puse pe mijlocul ei, sau simplu cu sirop.

Ingrediente German Pancake

2 oua

2 albusuri,3/4 cani faina

3/4 cani lapte(2% sau mai slab daca doriti)

1/2 lingurita esenta de vanilie

1 1/2 lingura margarina sau unt

fructe pentru servit - optional

Categorii