Ghiveci cu carnati in vas Zepter

Reteta culinara Ghiveci cu carnati in vas Zepter din categoria Mancaruri cu carne. Specific Romania. Cum sa faci Ghiveci cu carnati in vas Zepter

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Ghiveci cu carnati in vas Zepter

 

Un mare avantaj gatitul in vasele Zepter! Cine detine un astfel de vas, stie exact despre ce vorbesc. Iata o alta mancare avantajata de gatitul in vasul minune. Ghiveciul cu carnati l-am fiert fara apa doar in sucul legumelor, fara ca acestea sa se arda, prinda de vas. Legumele si-au pastrat aroma proprie fara a prelua gustul picant-afumat al carnatilor. Despre timpul de gatire ce-as putea sa spun...25 minute, record! Va recomand vasele Zepter din tot sufletul, sunt minunate, utile, economice si ,,frumoase". Pofta buna!!!

Ingrediente Ghiveci cu carnati in vas Zepter

3 rosii

3 ardei grasi

1 ardei kapia

3 cartofi rosii

2 cepe albe

150 g orez brun

1 carnat (200-300 g)

4 linguri ulei de masline

1 lingura boia dulce

sare dupa gust

verdeata (patrunjel verde, marar)

Categorii