Ghiveci de legume (ratatouille) cu carnat chorizo

Reteta culinara Ghiveci de legume (ratatouille) cu carnat chorizo din categoria Mancaruri de legume. Specific Franta. Cum sa faci Ghiveci de legume (ratatouille) cu carnat chorizo

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Ghiveci de legume (ratatouille) cu carnat chorizo

 

Un ghiveci rapid in care am pus carnat chorizo. Il puteti servi simplu sau cu orez. https://www.blogulluicatalina.com/2020/09/ghiveci-de-legume-ratatouille-cu-carnat.html

 

INGREDIENTE
70 gr de carnat chorizo 8 rosii 2 vinete frumoase 1 ceapa 2 ardei: rosu si verde 2 dovlecei 1 catel de usturoi ierburi aromate de Provence 50 ml de ulei (de masline de preferinta) sare marina piper, boia de arde

Spalati legumele.

Curatati si tocati marunt ceapa si usturoiul. Taiati ardeii, vinetele si dovleceii cuburi.

Taiati carnatul rondele.Dati rosiile pe razatoarea cea mare.

Incalziti uleiul intr-o oala adanca.Sotati ceapa tocata cu usturoiul, carnatul si boia de ardei.Adaugati vinetele intai , puneti sare si reveniti 5 minute.Puneti apoi dovleceii , sare si sotati totul 5 minute.

Adaugati ierburile aromate, rosiile si ardeii.Lasati sa fiarba la foc potrivit 30 de minute. Amestecati.Verificati de sare si piper.Ratatouille se poate servi calda sau rece sau ca garnitura la un fel de carne sau peste.

Se poate consuma si rece pe o felie de paine completa.Puteti congela o parte.

Ingrediente Ghiveci de legume (ratatouille) cu carnat chorizo

70 gr de carnat chorizo

8 rosii

2 vinete frumoase

1 ceapa

2 ardei: rosu si verde

2 dovlecei

1 catel de usturoi

ierburi aromate de Provence

50 ml de ulei (de masline de preferinta)

sare marina

piper, boia de arde

Categorii

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros - Cum se prepara acest Dovl

Dovlecei pane cu sos de usturoi - Grozav de gustoși și crocanți

Dovlecei pane cu sos de usturoi - Grozav de gustoși și crocanți

Dovlecei pane cu sos de usturoi - Grozav de gustoși și crocanți - Cum se prepara acesti Dovlecei pan

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi - Decongelati untul de usturoi sau pregatiti-l proasp

Chirbuli - Reteta de oua georgiene

Chirbuli - Reteta de oua georgiene

Chirbuli - Reteta de oua georgiene - Cum se prepara Chirbuli - Reteta de oua georgiene:  Curata si t

Păstăi cu usturoi și mărar - Rețeta simplă și gustoasă

Păstăi cu usturoi și mărar - Rețeta simplă și gustoasă

Păstăi cu usturoi și mărar - Rețeta simplă și gustoasă - Cum se prepara aceste Păstăi cu usturoi și

Dovlecei umpluti cu crema de branza, mozzarella si masline – reteta simpla la cuptor

Dovlecei umpluti cu crema de branza, mozzarella si masline – reteta simpla la cuptor

Dovlecei umpluti cu crema de branza, mozzarella si masline – reteta simpla la cuptor - Cum se prepar

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

Reteta culinara Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

Mâncare de spanac cu ouă - Rețeta simplă și gustoasă

Mâncare de spanac cu ouă - Rețeta simplă și gustoasă

Reteta culinara Mâncare de spanac cu ouă - Rețeta simplă și gustoasă din categoria Mancaruri de legu