Ghiveci de toamna
Reteta culinara Ghiveci de toamna din categoria Mancaruri de post. Cum sa faci Ghiveci de toamna
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ghiveci de toamna
INGREDIENTE
Vanata se spala si se taie patrate fara a o curata.
Dovlecelul se curata si se taie patrate.
Cartofii se curata si se taie patrate.
Fasolea se curata de codite, se rupe bucati si se spala.
Ceapa se curata si se toaca marunt.
Morcovii, telina, patrunjelul si pastarnacul se curata si se taie bucati potrivite.
Ardeii si gogosarii se curata si se taie patrate.
Intr-o cratita se pune uleiul si se caleste cateva minute ceapa,morcovii si albitura.
Se adauga putina apa si se lasa la fiert 10 minute.(Este preventiv pentru cazul cand morcovii sunt tari si se fierb greu).
Se adauga ardeii taiati si se presara vegeta si piper.
Se adauge fasolea verde si mazarea congelata si se mai fierbe 10 minute.
Se adauga vinetele, dovleceii si cartofii si se mai fierbe 25-30 minute.
Se adauga rosiile taiate in bulion si se mai fierbe 10 minute.
La final se adauga verdeata tocata, se potriveste de sare si se introduce in cuptor 10-15 minute sa prinda o culoare frumoasa.
Pofta Buna!
Ingrediente Ghiveci de toamna
1 vanata
1 dovlecel
5 cepe mici
3 morcovi
1 radacina pastarnac
1 radacina patrunjel
1 talina mica
2 ardei
2 gogosari
5 cartofi
150g fasole galbena
150g fasole verde
150g mazare
400g rosii taiate in bulion
1 legatura marar
1 legatura patrunjel
100ml ulei
boia afumata
piper
sare