Gnocchi cu creveti in sos de portocale
Reteta culinara din categoria Paste. Specific Romania. Cum sa faci Gnocchi cu creveti in sos de portocale
Timp de preparare 15 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Gnocchi cu creveti in sos de portocale
INGREDIENTE
Gnocchi se pun la fiert in apa sarata, se lasa timpul scris pe ambalaj.
Crevetii se pun intr-o tigaie cu ulei de masline si ceapa taiata julienne pana se inmoaie putin.
Portocala o spalam, o stergem si dam putina coaja pe razatoarea mica, iar portocala o stoarcem.
Punem freshul de portocala peste creveti si putina coaja rasa si lasam la foc mic, adaugam si peperoncino dupa gust.
Scurgem gnocchi si punem peste sosul de creveti format.
Se serveste cald!
Ingrediente Gnocchi cu creveti in sos de portocale
1/2 punga gnocchi
creveti congelati
1 portocala mare
1 ceapa mica alba
ulei masline
peperoncino/sare