Gnocchi cu creveti in sos de portocale

Reteta culinara din categoria Paste. Specific Romania. Cum sa faci Gnocchi cu creveti in sos de portocale

Timp de preparare 15 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Gnocchi cu creveti in sos de portocale

 

INGREDIENTE
1/2 punga gnocchi creveti congelati 1 portocala mare 1 ceapa mica alba ulei masline peperoncino/sare

Gnocchi se pun la fiert in apa sarata, se lasa timpul scris pe ambalaj.

Crevetii se pun intr-o tigaie cu ulei de masline si ceapa taiata julienne pana se inmoaie putin.

Portocala o spalam, o stergem si dam putina coaja pe razatoarea mica, iar portocala o stoarcem.

Punem freshul de portocala peste creveti si putina coaja rasa si lasam la foc mic, adaugam si peperoncino dupa gust.

Scurgem gnocchi si punem peste sosul de creveti format.

Se serveste cald!

Ingrediente Gnocchi cu creveti in sos de portocale

1/2 punga gnocchi

creveti congelati

1 portocala mare

1 ceapa mica alba

ulei masline

peperoncino/sare

Categorii