Gnocchi cu sos de rosii si ciuperci
Reteta culinara Gnocchi cu sos de rosii si ciuperci din categoria Paste. Specific Italia. Cum sa faci Gnocchi cu sos de rosii si ciuperci
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Gnocchi cu sos de rosii si ciuperci
Gnocchi cu sos de roşii şi ciuperci. Pentru o notă personală, eu am pus la final şi puţin pătrunjel tocat mărunt, care i-a dat o aromă foarte plăcută.
Ingrediente Gnocchi cu sos de rosii si ciuperci
pentru aluat:
1 kg cartofi
aprox 200 g făină
3 gălbenuşuri
1 linguriţă sare
În plus:
făină pentru tăvălit gnocchi
pentru sos:
300 g ciuperci proaspete
800 g roşii la cutie
Sare şi piper după gust
4 căţei de usturoi
1 ceapă albă
opţional:
oregano
busuioc
câteva fire de pătrunjel