Gnocchi cu sos de rosii si ciuperci

Reteta culinara Gnocchi cu sos de rosii si ciuperci din categoria Paste. Specific Italia. Cum sa faci Gnocchi cu sos de rosii si ciuperci

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Gnocchi cu sos de rosii si ciuperci

 

Gnocchi cu sos de roşii şi ciuperci. Pentru o notă personală, eu am pus la final şi puţin pătrunjel tocat mărunt, care i-a dat o aromă foarte plăcută.

Ingrediente Gnocchi cu sos de rosii si ciuperci

pentru aluat:

1 kg cartofi

aprox 200 g făină

3 gălbenuşuri

1 linguriţă sare

În plus:

făină pentru tăvălit gnocchi

pentru sos:

300 g ciuperci proaspete

800 g roşii la cutie

Sare şi piper după gust

4 căţei de usturoi

1 ceapă albă

opţional:

oregano

busuioc

câteva fire de pătrunjel

Categorii