Gnocchi cu sunca, mozzarella si parmesan la cuptor
Reteta culinara Gnocchi cu sunca, mozzarella si parmesan la cuptor din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Germania. Cum sa faci Gnocchi cu sunca, mozzarella si parmesan la cuptor
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Gnocchi cu sunca, mozzarella si parmesan la cuptor
Intr-o forma asemanatoare am mancat la Cantina-Restaurant din firma in care lucrez.Noi avem acum un bucatar care ne rasfata cu talentele lui in ale gatitului.
Ingrediente Gnocchi cu sunca, mozzarella si parmesan la cuptor
200 gr. sunca de calitate
200 gr. ciuperci Champignons
200 gr. rosii
1 ceapa
3 catei de usturoi
3 linguri ulei de masline
3 linguri de sos de rosii
200 ml smantana
1000 gr Gnocchi
200 gr. Mozzarella
100 gr Parmesan
1 pahar vin alb Riesling
1 lingura de ierburi italienesti-Oregano,Basilikum etc.
sare si piper dupa gust