Gnocchi de casa pufosi in sos de rosii, Gorgonzola si Pancetta

Reteta culinara din categoria Paste. Cum sa faci Gnocchi de casa pufosi in sos de rosii, Gorgonzola si Pancetta

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Gnocchi de casa pufosi in sos de rosii, Gorgonzola si Pancetta

 

INGREDIENTE
Pentru gnocchi: 400 grame cartofi fainosi sare 15 grame Parmezan ras 50 grame faina + 1 lingura pentru pudra suprafata de lucru 1 galbenus de ou Pentru sos: 1 linguri de ulei 70 grame Pancetta/ bacon 1 catel de usturoi 400 grame rosii cherry in bulion 2 linguri de ulei Pentru servit: 300 grame fasole verde pastai 70 grame Gorgonzola + Mascarpone (se poate folosi doar Gorgonzola) patrunjel proaspat pentru servit piper

Ingrediente Gnocchi de casa pufosi in sos de rosii, Gorgonzola si Pancetta

Pentru gnocchi:

400 grame cartofi fainosi

sare

15 grame Parmezan ras

50 grame faina + 1 lingura pentru pudra suprafata de lucru

1 galbenus de ou

Pentru sos:

1 linguri de ulei

70 grame Pancetta/ bacon

1 catel de usturoi

400 grame rosii cherry in bulion

2 linguri de ulei

Pentru servit:

300 grame fasole verde pastai

70 grame Gorgonzola + Mascarpone (se poate folosi doar Gorgonzola)

patrunjel proaspat pentru servit

piper

Categorii