Gnocchi de casa pufosi in sos de rosii, Gorgonzola si Pancetta
Reteta culinara din categoria Paste. Cum sa faci Gnocchi de casa pufosi in sos de rosii, Gorgonzola si Pancetta
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Gnocchi de casa pufosi in sos de rosii, Gorgonzola si Pancetta
INGREDIENTE
Ingrediente Gnocchi de casa pufosi in sos de rosii, Gorgonzola si Pancetta
Pentru gnocchi:
400 grame cartofi fainosi
sare
15 grame Parmezan ras
50 grame faina + 1 lingura pentru pudra suprafata de lucru
1 galbenus de ou
Pentru sos:
1 linguri de ulei
70 grame Pancetta/ bacon
1 catel de usturoi
400 grame rosii cherry in bulion
2 linguri de ulei
Pentru servit:
300 grame fasole verde pastai
70 grame Gorgonzola + Mascarpone (se poate folosi doar Gorgonzola)
patrunjel proaspat pentru servit
piper