Gnocchi din cartofi dulci în sos de unt brun și ciuperci caramelizate
Reteta culinara Gnocchi din cartofi dulci în sos de unt brun și ciuperci caramelizate din categoria Paste. Cum sa faci Gnocchi din cartofi dulci în sos de unt brun și ciuperci caramelizate
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Gnocchi din cartofi dulci în sos de unt brun și ciuperci caramelizate
Cum aș putea traduce "brown butter" altfel decât ca unt brun? Poate unt ars? Oricum s-ar traduce, este delicios și un hit în bucătările internaționale. Brânza de oaie oferă preparatului un plus de gust și culoare.
Ingrediente Gnocchi din cartofi dulci în sos de unt brun și ciuperci caramelizate
Pentru gnocchi:
2 cartofi dulci de mărime medie
1 cutie Ricotta
1 mână parmezan ras
2 ouă
sare
făină cât cuprinde
Pentru sos:
1 kg ciuperci proaspete, tăiate felii
6 linguri unt
2 căței de usturoi, pisați
2 crenguțe rozmarin proaspăt, doar frunzele
2 linguri oțet balsamic
sare/piper
150 grame brânză tare de oaie