Gnocchi din dovleac copt cu unt brun si pesto de rucola
Reteta culinara Gnocchi din dovleac copt cu unt brun si pesto de rucola din categoria Paste. Cum sa faci Gnocchi din dovleac copt cu unt brun si pesto de rucola
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Gnocchi din dovleac copt cu unt brun si pesto de rucola
INGREDIENTE
Ingrediente Gnocchi din dovleac copt cu unt brun si pesto de rucola
Pentru pesto:
70 grame rucola
55 grame miez de nuca
40 grame Parmezan ras
1 catel de usturoi
125 ml ulei de masline extra virgin
Pentru gnocchi:
400 grame cartofi fainosi, curatati si taiati cuburi
1/2 dovleac mic (250 grame)
300 grame faina
40 grame parmezan ras
30 grame unt nesarat
Pentru servit:
rucola
Parmezan