Gnocchi din dovleac copt cu unt brun si pesto de rucola

Reteta culinara Gnocchi din dovleac copt cu unt brun si pesto de rucola din categoria Paste. Cum sa faci Gnocchi din dovleac copt cu unt brun si pesto de rucola

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Gnocchi din dovleac copt cu unt brun si pesto de rucola

 

INGREDIENTE
Pentru pesto: 70 grame rucola 55 grame miez de nuca 40 grame Parmezan ras 1 catel de usturoi 125 ml ulei de masline extra virgin Pentru gnocchi: 400 grame cartofi fainosi, curatati si taiati cuburi 1/2 dovleac mic (250 grame) 300 grame faina 40 grame parmezan ras 30 grame unt nesarat Pentru servit: rucola Parmezan

Ingrediente Gnocchi din dovleac copt cu unt brun si pesto de rucola

Pentru pesto:

70 grame rucola

55 grame miez de nuca

40 grame Parmezan ras

1 catel de usturoi

125 ml ulei de masline extra virgin

Pentru gnocchi:

400 grame cartofi fainosi, curatati si taiati cuburi

1/2 dovleac mic (250 grame)

300 grame faina

40 grame parmezan ras

30 grame unt nesarat

Pentru servit:

rucola

Parmezan

Categorii