gogosari umpluti cu carne tocata de porc si vita la cuptor

Timp de preparare 2 ore

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare gogosari umpluti cu carne tocata de porc si vita la cuptor

- se iau gogosarii, se spala , iar apoi li se scot coditele si semintele; - se prepara umplutura din carne tocata , orez, ceapa, 1 ou, verdeata, pasta de rosii, sare si piper; - se umplu gogosarii cu compozitia realizata si se aseaza intr-o tava; - peste gogosari se toaca marunt ceapa, 1-2 gogosari, frunze de telina, pasta de rosii diluata cu apa, uleiul, sare si piper dupa gust; - se dau la cuptor la foc mediu pentru 1h- 1 1/2h, stropind mereu gogosarii cu sos; - cand sunt gata se servesc cu verdeata deasupra, smantana sau iaurt. Pofta buna!

Ingrediente gogosari umpluti cu carne tocata de porc si vita la cuptor

Pentru umplutura:

- 8 gogosari de marime medie

- 500 g carne tocata in amestec de porc si vita

- 100 g orez

- 2 cepe de marime medie

- telina frunze

- 1 ou

- 2 linguri pasta de rosii

- sare

piper

Pentru sos:

- 1-2 gogosari taiati marunt

- 1 ceapa de marime medie

- 3 linguri pasta de rosii

- 100 ml ulei

- sare

piper

Categorii