Grisine cu prosciutto si crema de branza

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Grisine cu prosciutto si crema de branza

Intr-un castron, puneti gorgonzola, crema de branza, untul (la temperatura camerei), parmezanul ras si un pic de piper. Mixati, intai la turatie mica, apoi mare, pana cand obtineti o pasta. Adaugati arpagicul verde, taiat marunt. Omogenizati. Luati o felie de prosciutto, puneti cam o jumatate de lingurita de crema de branzeturi si intindeti uniform, cu un cutit. Rulati pe grisina, incepand cam de la 3 cm de varf (crema de branza va lipi prosciutto de grisina). Procedati la fel, pana terminati grisinele, crema si prosciutto. Pastrati la rece pana in momentul servirii. Asta, bineinteles, in cazul in care nu va infruptati imediat din ele. Mai multe retete delicioase pe blogul Gurmandino.

Ingrediente Grisine cu prosciutto si crema de branza

(pentru 6 portii):

grisine 24 buc. (170 g)

prosciutto 24 felii (315 g)

gorgonzola 80 g

crema de branza 40 g

unt 40 g

parmezan ras 40 g

arpagic verde 10 g

piper alb

Categorii