Guguluf aperitiv din dovleac, praz, ciuperci, ardei si ghimbir
Reteta culinara Guguluf aperitiv din dovleac, praz, ciuperci, ardei si ghimbir din categoria Aperitive / Garnituri. Cum sa faci Guguluf aperitiv din dovleac, praz, ciuperci, ardei si ghimbir
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Guguluf aperitiv din dovleac, praz, ciuperci, ardei si ghimbir
Ceva rapid, bun si satios. Perfect pentru pachețelul de la școală sau serviciu! Spor și poftă bună!
Ingrediente Guguluf aperitiv din dovleac, praz, ciuperci, ardei si ghimbir
500 g dovleac ras
1 buc mică praz
cca. 300 gr ciuperci
1 buc ardei kapia
cca. 1 lg ghimbir proaspăt ras
sare de mare
piper proaspăt măcinat
1 lg ulei de măsline
2 buc ouă
4 lg făină albă de grâu
100 gr cașcaval ras