Guguluf aperitiv din dovleac, praz, ciuperci, ardei si ghimbir

Reteta culinara Guguluf aperitiv din dovleac, praz, ciuperci, ardei si ghimbir din categoria Aperitive / Garnituri. Cum sa faci Guguluf aperitiv din dovleac, praz, ciuperci, ardei si ghimbir

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Guguluf aperitiv din dovleac, praz, ciuperci, ardei si ghimbir

 

Ceva rapid, bun si satios. Perfect pentru pachețelul de la școală sau serviciu! Spor și poftă bună!

Ingrediente Guguluf aperitiv din dovleac, praz, ciuperci, ardei si ghimbir

500 g dovleac ras

1 buc mică praz

cca. 300 gr ciuperci

1 buc ardei kapia

cca. 1 lg ghimbir proaspăt ras

sare de mare

piper proaspăt măcinat

1 lg ulei de măsline

2 buc ouă

4 lg făină albă de grâu

100 gr cașcaval ras 

Categorii