Guguluf cu aluat de cartofi si umplutura de branza

Reteta culinara Guguluf cu aluat de cartofi si umplutura de branza din categoria Aperitive / Garnituri. Cum sa faci Guguluf cu aluat de cartofi si umplutura de branza
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Guguluf cu aluat de cartofi si umplutura de branza
Am vrut sa fac un aluat de placinta cu branza, dar in final am facut acest guguluf care poate fi mancat fie ca aperitiv langa niste rosii si ceapa rosie, fie la mic dejun langa un pahar cu iaurt. Este bun atat cald cat si rece!
Ingrediente Guguluf cu aluat de cartofi si umplutura de branza
2 cartofi medii
1 galbenus
25 gr unt
300 ml lapte
75 ml ulei
1 lingura zahar
25 gr drojdie proaspata
750 gr faina
150 gr urda
100 gr branza sarata
1 ou + 1 albus
marar