Guguluf cu dovleac si bourbon

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Guguluf cu dovleac si bourbon

Se incalzeste cuptorul la 175 g C. Se unge cu unt forma de guguluf. Intr-un castron, se amesteca faina, praful de copt, bicarbonatul, sarea si scortisoara. Intr-un castron mai mare, se amesteca zaharul cu uleiul, ouale si piureul de dovleac. Se adauga bourbonul apoi se pune aluatul in forma. Se coace prajitura timp de 45-50 de minute. Se scoate din cuptor, se lasa 15 minute la racit apoi se scoate din forma si se lasa pe un gratar pana se raceste complet. Se pudreaza cu zahar si se poate servi.

Ingrediente Guguluf cu dovleac si bourbon

240 g faina

2 lingurite praf de copt

1 lingurita bicarbonat

1 lingurita sare

2 lingurite scortisoara

300 g zahar

240 ml ulei

4 oua

240 g piure de dovleac fiert

60 ml whisky bourbon

zahar pudra pentru ornat

Categorii