Gulas de porc cu cartofi

Reteta culinara Gulas de porc cu cartofi din categoria Mancaruri cu carne. Cum sa faci Gulas de porc cu cartofi

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Gulas de porc cu cartofi

 

Garantat o mancare gustoasa!

 

INGREDIENTE
400 g carne porc pentru gulas 1 ceapa 1/2 telina 1 morcov 1 ardei boia curcuma 6 cartofi medii 4 catei usturoi sare piper ierburi de provence cateva linguri ulei Am curatat, spalat si tocat ceapa, telina, morcovul si ardeiul. Intr-o tigaie am pus putin ulei. Cand uleiul s-a incins am adaugat pe rand legumele. Mai intai ceapa cu telina, apoi morcovul si apoi ardeiul. Am adaugat boia dulce si curcuma. Le-am lasat cateva minute cat sa se inmoaie putin. Simultan, separat am spalat bine carnea. Am pus intr-o oala (sub presiune) ulei. Dupa ce s-a incins, am adaugat carnea si am lasat-o pana a scazut sucul ei, amestecand din cand in cand, pana s-a rumenit putin. Am adaugat legumele. Am completat cu apa fierbinte si am adaugat cartofii taiati cuburi si usturoiul. Am condimentat cu sare, piper, ierburi de provence. Am pus capacul de la oala sub presiune si am lasat sa fiarba pentru 25 minute la foc mediu.

Ingrediente Gulas de porc cu cartofi

400 g carne porc pentru gulas

1 ceapa

1/2 telina

1 morcov

1 ardei

boia

curcuma

6 cartofi medii

4 catei usturoi

sare

piper

ierburi de provence

cateva linguri ulei

Categorii