Gulas de vita

Timp de preparare 3 ore si 30 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Gulas de vita

Punem pulpa de vita, taiata cubulete mari, la fiert intr-o oala minune 2 ore fara sare. In timp ce carnea fierbe, punem intr-o oala uleiul, ceapa, morcovii, rosiile, cartofii si ii calim putin, apoi adaugam jumatate din usturoiul vegetal verde si lasam sa fiarba 30 de minute. Dupa ce carnea a dat in clocot, se adauga in oala in care am fiert legumele cu sucul de carne si se fierbe 1 ora, apoi se adauga ardeiul, boia si bulionul. Poftă bună!

Ingrediente Gulas de vita

800 g pulpă de vită

200 g morcov tăiat roadele

400 g cartofi tăiat cubulețe

200 ceapă tăiata cubulețe

200 g roșii tăiat cubulețe

30 g boia de ardei dulce sau picant la alegere

50 ml ulei

sare după gust

200 g zarzavat verde:

pătrunjel

țelină

mărar taiate marunt

10 g piper negru proaspăt măcinat

100 g bulion

4 căței de usturoi tăiat mărunt.

Categorii