Image alt

Gulas de vita

Timp de preparare
3 ore si 30 minute
Dificultate
Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare
Gulas de vita

Punem pulpa de vită, tăiată cubulețe mari, la fiert in oala minune pt 2 ore fără sare. Căt fierbe carnea, intr-o oala punem uleiul, ceapa, morcovii, roșiile, cartofii si le călim un pic, după care adăugăm jumătate din zarzavat verde usturoiul si lăsăm la fiert pt 30 min. După ce a fiert carnea, o adăugăm in oala unde am fiert zarzavatul cu tot cu zeama de la carne si punem la fiert pt 1 ora, la care adăugăm piperul, boia de ardei si bulionul. Pofta buna!

Ingrediente

  • 800 g pulpă de vită
  • 200 g morcov tăiat roadele
  • 400 g cartofi tăiat cubulețe
  • 200 ceapă tăiata cubulețe
  • 200 g roșii tăiat cubulețe
  • 30 g boia de ardei dulce sau picant la alegere
  • 50 ml ulei
  • sare după gust
  • 200 g zarzavat verde:
  • pătrunjel
  • țelină
  • mărar taiate marunt
  • 10 g piper negru proaspăt măcinat
  • 100 g bulion
  • 4 căței de usturoi tăiat mărunt.

Categorii

Other Recipes You May Like

Tocana de legume
Mancaruri de post
Rondele de vinete la cuptor
Mancaruri de legume
Budinca de dovlecei
Mancaruri de legume
Legume in stil asiatic
Mancaruri de post
Risoni cu legume si parmezan
Mancaruri de legume
Ratatouille de legume cu branza
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sandwich din cartofi
Mancaruri cu carne