Gulyas cu fasole uscata - bab gulyas

Timp de preparare 35 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Gulyas cu fasole uscata - bab gulyas

Punem fasolea la inmuiat de cu seara pana a doua zi in apa rece. Ceapa se taie marunt, taiem carnea si afumatura cubulete.

Taiem legumele . Punem ceapa la calit pe ulei sau untura, adaugam carnea ,afumatura apoi morcovii si patrunjelul ,rosiile decojite si taiate.

Le calim pret de cateva minute , si adaugam crema de gulyas ,piper si sare.Punem apa peste,cat sa treaca bine peste carne, verdeturile , ardeiul iute taiat si lasam sa fiarba la foc mic pana ce e fiarta carnea pe jumatate.

Adaugam boabele de fasole si lasam sa fiarba mai departe .Daca mai e nevoie se mai adauga apa pana sunt fierte toate.

Se poate servi cu patrunjel taiat fin si ardei iuti.

Ingrediente Gulyas cu fasole uscata - bab gulyas

300 g carne de porc

200 g costita porc afumata

2 morcovi,

1 patrunjel,

2 buc ceapa,

sare,piper,boia sau crema de gulyas,

4 rosii decojite taiate cubulete,

boabe de fasole alba aproximativ 2 cani

2-3 linguri verdeturi la borcan ,reteta o gasiti aici ,

ulei, sau o lingura de untura

ardei iuti

Categorii