Gulyas cu fasole uscata - bab gulyas
Instructiuni de preparare Gulyas cu fasole uscata - bab gulyas
Punem fasolea la inmuiat de cu seara pana a doua zi in apa rece. Ceapa se taie marunt, taiem carnea si afumatura cubulete.
Taiem legumele . Punem ceapa la calit pe ulei sau untura, adaugam carnea ,afumatura apoi morcovii si patrunjelul ,rosiile decojite si taiate.
Le calim pret de cateva minute , si adaugam crema de gulyas ,piper si sare.Punem apa peste,cat sa treaca bine peste carne, verdeturile , ardeiul iute taiat si lasam sa fiarba la foc mic pana ce e fiarta carnea pe jumatate.
Adaugam boabele de fasole si lasam sa fiarba mai departe .Daca mai e nevoie se mai adauga apa pana sunt fierte toate.
Se poate servi cu patrunjel taiat fin si ardei iuti.
Ingrediente Gulyas cu fasole uscata - bab gulyas
300 g carne de porc
200 g costita porc afumata
2 morcovi,
1 patrunjel,
2 buc ceapa,
sare,piper,boia sau crema de gulyas,
4 rosii decojite taiate cubulete,
boabe de fasole alba aproximativ 2 cani
2-3 linguri verdeturi la borcan ,reteta o gasiti aici ,
ulei, sau o lingura de untura
ardei iuti