Gurite de pui cu susan si piure de morcovi

Sunt delicioase putin acrute.
Instructiuni de preparare Gurite de pui cu susan si piure de morcovi
Taiem pieptul bucatele mici,si le dam prin ouale amestecate cu lapte, sare si piper.
Dupa care le imbracam bine in faina amestecata cu susan, si le punem la prajit in ulei abundent si foarte incins. Cand se rumenesc pe o parte (cam 5 minute) le intoarcem pe partea cealalta tot pt 5 minute.
Curatam morcovii si ii punem in apa care clocoteste sa fiarba pana devin moi. Ii scurgem bine si ii bagam la minimiper impreuna cu untul, smantana si condimentele.
Dupa ce devine crema il mai punem cateva minute pe foc mic si il servim alaturi de gurite. Daca dorim putem stropi guritele cu suc de lamaie.
Ingrediente Gurite de pui cu susan si piure de morcovi
500 g piept de pui
- 2 oua
- 2 linguri de lapte
- 70 g faina
- 6 linguri susan
- sare
- piper
Ingrediente piure morcovi:
- 500 g morcovi
- 1 lingurita zahar
- 2 linguri frisca lichida fara zahar
- 15 g unt
- piper
- sare
- un varf de ardei iute praf
- un varf nucsoara