Gustari reci pe minifrigarui

Timp de preparare 10 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Gustari reci pe minifrigarui

Am pregatit legumele, decupand cubulete castravetii si lasand intregi rosiile si ridichiile. Pe un platou de lemn am pregatit betisoarele, cascavalul si mezelurile, taindu-le in maniera in care sa poata fi mancate cu usurinta, cu exceptia jambonului am pus si eu mezeluri romanesti, aduse de curand din vacanta. Am ordonat legumele si mezelurile pe betisoare in functie de inspiratie, pe cele mai mici am pus doar rosii cerise si cascaval pe cele mare altervativ din toate cate o bucatica, decorand cu o frunza de ruccola care merge si f bine la gust . Le-am asezat pe un platou mai mare, calculati cate vreti pe o persoana sau le asezati pe toate si se serveste toata lumea, in functie de ce doriti. Intr-un colt al platoului am facut un mic decor din ruccola, o rosie si 2 betisoare cu legume.

Ingrediente Gustari reci pe minifrigarui

Avem nevoie de : betisoare de genul scobitorilor sau betelor pentru frigarui dar mai scurte ( eu am pus niste betisoare de bambus speciale pentru gustari ) , o mana de ruccola ( ador aceasta salata in orice combinatii ) , cascaval, salam, sunca, carnaciori, rosii cerise, castraveti, ridichi rosii si ce mai gasiti si doriti sa puneti .in functie de preferinte .

Categorii