Gustari reci /tartine cu bunatati
Reteta culinara Gustari reci /tartine cu bunatati din categoria Aperitive / Garnituri. Cum sa faci Gustari reci /tartine cu bunatati
Timp de preparare 15 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Gustari reci /tartine cu bunatati
De Revelion am avut un meniu mai diferit de cel clasic cu mule feluri de mancare festive si consistente mi-am propus sa fac doar niste salate si tartine cu diverse arome, un platou cu branzeturi si sa desfacem o champanie buna, am ales Lanson pentru aceasta ocazie. Prima actiune a fost sa pun champania la rece , sfatul unei cunostinte care e chiar cunoscator in domeniu este ca o champanie sa se tina o zi la frigider si 20 de minute la congelator inainte de servire. Respect cu strictete asta .
Ingrediente Gustari reci /tartine cu bunatati
Branzeturi : camembert, roquefort, branzeturi de capra, telemea de oaie si branza de burduf romaneasca de la Napolact
Oua de prepelita, icre negre, spuma de icre, file d’anchois, unt cu sare de mare, somon afumat, jambon crud afumat, cateva sortimente de salam,mousse de canard, batonete de crab, verdeturi : marar, cozi de arpagic/ciboulette, busuioc, ruccola ( de care am fost foarte mandra ca le-am gasit )