Hamburger italian

Un hamburger de casa este intotdeauna bun, nu-i asa? Dovada este reteta noastra de hamburger cu arome italiene! Sos de pesto, rosii uscate, mozzarella ... o chiftea de carne de vita, combinate intre doua chifle. O reteta super usor de facut, pentru care nu veti rezista sa o serviti cu cartofi prajiti ;-))

Timp de preparare 15 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Hamburger italian

Pregatiti chiflele de burger (sau folositi chifle gata preparate). Taiati o chifla in jumatate si rumeniti partea interioara in tigaie, daca doriti.

Intindeti sosul pesto pe ambele jumatati ale chifle.Puneti rosiile uscate pe chifla de la baza.

Frigeti un pic pancetta in tigaie. Puneti pune bacon in loc de pancetta.

Intr-o tigaie turnati uleiul de masline si gatiti friptura. Cand o intoarceti, puneti sare, piper si adaugati mozzarella peste ea, astfel incat sa aiba timp sa se topeasca bine.

Aranjati hamburgerul: peste stratul de rosii uscate, puneti carnea de vita si mozzarella topita, pancetta la gratar, salata si inchideti cu jumatatea de chifla. Gata!

Ingrediente Hamburger italian

1 chifla de burger

3 linguri de sos de pesto

4 roșii uscate

1 felie de pancetta

1 lingura de ulei de masline

1 bucata carne de vita tocata

piper

sare

1 felie de mozzarella

Categorii