Homar pe grill(lobster)
O reteta simpla si delicioasa pe care va provoc sa o incercati.
Instructiuni de preparare Homar pe grill(lobster)
Frecam untul cu uleiul de masline, sare, piper si zeqma de lime. Mixam totul sub forma de pasta.
Apoi taiem homarul in doua pe lungime. Ungem carnea din interiorul homarului cu crema de unt.
Asezam homarul cu carnea in sus si carapacea in jos pe gratarul incins.
Lasam pe grill cam 5 minute. Luam homarul de pe gratar si scoatem carnea alba din centrul homarului. Scoatem si carnea din picioruse.
Servim cu salsa.Salsa o facem taind toate ingredientele pentru salsa si amestecandu-le cu zeama de lime.
Ingrediente Homar pe grill(lobster)
3 linguri de unt topit
4 catei de usturoi
1 homar mare
3 linguri ulei de masline
sare/piper
1 lime sau lamaie
Salsa de mango
2 mango taiate cubulete
1 ceapa taiata cubulete
2 cepe verzi
1 ardei rosu
patrunel
1 lime sau lamaie