Iepure in sos de rosii cu ceapa si usturoi, la multicooker crock pot express
Reteta culinara din categoria Multicooking. Cum sa faci Iepure in sos de rosii cu ceapa si usturoi, la multicooker crock pot express
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Iepure in sos de rosii cu ceapa si usturoi, la multicooker crock pot express
Foarte fragedă a ieșit carnea și foarte bun sosul, cu multă ceapă, cu ardei copt și suc de roșii preparat în casă. Sosul este ușor picant, dar și ușor dulce-acrișor, exact cum preferăm noi sosurile. Iar multicookerul crock pot express este de notă maximă, îl recomand cu mare drag și încredere pentru că prea bune ies preparatele la el!
Ingrediente Iepure in sos de rosii cu ceapa si usturoi, la multicooker crock pot express
pulpele de la un iepure de curte
2 ardei capia copți
4 cepe medii
4 căței de usturoi
800 gr sos de roșii
sare
piper
cimbru
1 foaie de dafin
zeama de la o lămâie
150 ml vin alb, demisec
50 ml ulei
pătrunjel verde