Iepure inabusit - Braised Rabbit

Reteta culinara Iepure inabusit - Braised Rabbit din categoria Mancaruri cu carne. Specific Irlanda. Cum sa faci Iepure inabusit - Braised Rabbit

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Iepure inabusit - Braised Rabbit

 

Iepurele inabusit (Braised rabbit) este o reteta traditionala irlandeza, care mi-a atras atentia in cartea de bucate Irish, adusa de prietenii mei Liliana si Dan, tocmai din Irlanda. Nu am rezistat tentatiei de a pregati aceasta reteta si pot spune ca n-am gresit atunci cand am facut aceasta alegere - a iesit delicioasa, asa incat o sa v-o propun si voua pentru un meniu de weekend.

Ingrediente Iepure inabusit - Braised Rabbit

1 iepure;

60 g de faina;

30 ml ulei de masline;

50 g de unt;

150 g bacon;

1 ceapa;

3 morcovi;

2 tulpini de telina;

300 ml supa de pui;

300 ml bere neagra;

1 legatura de patrunjel;

sare si piper dupa gust.

Categorii