Iepure inabusit - Braised Rabbit
Reteta culinara Iepure inabusit - Braised Rabbit din categoria Mancaruri cu carne. Specific Irlanda. Cum sa faci Iepure inabusit - Braised Rabbit
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Iepure inabusit - Braised Rabbit
Iepurele inabusit (Braised rabbit) este o reteta traditionala irlandeza, care mi-a atras atentia in cartea de bucate Irish, adusa de prietenii mei Liliana si Dan, tocmai din Irlanda. Nu am rezistat tentatiei de a pregati aceasta reteta si pot spune ca n-am gresit atunci cand am facut aceasta alegere - a iesit delicioasa, asa incat o sa v-o propun si voua pentru un meniu de weekend.
Ingrediente Iepure inabusit - Braised Rabbit
1 iepure;
60 g de faina;
30 ml ulei de masline;
50 g de unt;
150 g bacon;
1 ceapa;
3 morcovi;
2 tulpini de telina;
300 ml supa de pui;
300 ml bere neagra;
1 legatura de patrunjel;
sare si piper dupa gust.