Iepure la vas roman
Instructiuni de preparare Iepure la vas roman
Ingrediente Iepure la vas roman
un iepure de aproximativ 1,5 Kilograme
250 ml de vin alb
5 catei de usturoi
1 lingura de boia de ardei
100 ml de ulei
1 lingura mare de sare
un iepure de aproximativ 1,5 Kilograme
250 ml de vin alb
5 catei de usturoi
1 lingura de boia de ardei
100 ml de ulei
1 lingura mare de sare
Chiftele cu sos de rosii gratinate - Chiftelele: Ceapa verde si usturoiul curatate, le taiati rondel
Cartofi wedges reteta simpla si rapida - Cum se prepara Cartofi wedges reteta simpla si rapida
Vinete pane crocante – Gustarea delicioasă și ușor de preparat - Cum se prepara Vinete pane crocante
Rețetă de Melanzane alla Parmigiana – Vinete la Parmigiana ca în Italia - Cum se prepara Rețetă de M
Cartofi dulci la cuptor reteta sanatoasa si delicioasa - Iata cum se prepara Cartofi dulci la cuptor
Sarmale in foi de vita de vie reteta traditionala romaneasca - Iata cum se prepara Sarmale in foi de
Reteta culinara Shakshuka - Mic dejun oriental savuros din categoria Mancaruri de legume. Cum sa fac
Legume la cuptor - Reteta simpla si gustoasa de post - Cum se prepara Legume la cuptor - Reteta simp