Impletitura cu branza

Reteta culinara Impletitura cu branza din categoria Prajituri. Cum sa faci Impletitura cu branza
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Impletitura cu branza
Am incercat un aluat ca de cozonac, dar de data aceasta am folosit mai mult unt ca de obicei. Am inlocuit untul clasic cu Rama mit Butter, iar la final m-am declarat multumita de rezultat. A rezultat un aluat elastic, nelipicios si cu care se lucreaza usor...doar ca trebuia sa folosesc o tava mai mare. Deabea am mai apucat sa fac poze:))
Ingrediente Impletitura cu branza
pentru aluat:
100 gr Rama mit Butter topit si racit sau unt
coaja rasa de la 1 portocala si 1 lamaie
sucul de la 1/2 lamaie si 1/2 portocala
2 galbenusuri
100 ml lapte
100 ml lapte batut
1/2 lingurita sare
3-4 linguri zahar
700-750 gr faina
1 cub mic de drojdie proaspata
pentru umplutura:
300 gr branza dulce
coaja rasa de la 1 portocala si 1 lamaie
sucul de la 1/2 lamaie si 1/2 portocala
4 linguri zahar pudra vanilat
2-3 linguri gris(depinde cat este de zeroasa branza)
optional pentru toping:
3 linguri zahar pudra vanilat
aproximativ sucul de la jumatate de lamaie