Impletitura cu branza

Reteta culinara Impletitura cu branza din categoria Prajituri. Cum sa faci Impletitura cu branza

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Impletitura cu branza

 

Am incercat un aluat ca de cozonac, dar de data aceasta am folosit mai mult unt ca de obicei. Am inlocuit untul clasic cu Rama mit Butter, iar la final m-am declarat multumita de rezultat. A rezultat un aluat elastic, nelipicios si cu care se lucreaza usor...doar ca trebuia sa folosesc o tava mai mare. Deabea am mai apucat sa fac poze:))

Ingrediente Impletitura cu branza

pentru aluat:

100 gr Rama mit Butter topit si racit sau unt

coaja rasa de la 1 portocala si 1 lamaie

sucul de la 1/2 lamaie si 1/2 portocala

2 galbenusuri

100 ml lapte

100 ml lapte batut

1/2 lingurita sare

3-4 linguri zahar

700-750 gr faina

1 cub mic de drojdie proaspata

pentru umplutura:

300 gr branza dulce

coaja rasa de la 1 portocala si 1 lamaie

sucul de la 1/2 lamaie si 1/2 portocala

4 linguri zahar pudra vanilat

2-3 linguri gris(depinde cat este de zeroasa branza)

optional pentru toping:

3 linguri zahar pudra vanilat

aproximativ sucul de la jumatate de lamaie

Categorii