inghetata
Instructiuni de preparare inghetata
Ingrediente inghetata
4 linguri lpte praf
4 oua
4 linguri cacao
1 cana de zahar
250g apa.
4 linguri lpte praf
4 oua
4 linguri cacao
1 cana de zahar
250g apa.
Puneti galbenusurile intr-o cratita mai groasa, adaugati si zaharul. Amestecati bine cu un tel. Pune
Se fierbe un sirop mai slab din zahar si apa si se lasa sa se raceasca. Se amesteca cu zeama de la l
Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul, foarte usor, apoi frisca se incorporeaza si se parfumeaz
Galbenusurile, zaharul si zaharul vanilat se freaca bine cu lingura de lemn, timp de 5 minute. Se ad
Se face un sirop gros din apa si zahar, se da deoparte si, dupa ce s-a racorit, se amesteca bine cu
Se fierbe un sirop gros (din zahar si apa) si se amesteca cu zeama lamiilor. Se pune in forme, se la
se pun la fiert pe baie de abur pe rand cacaua,zaharul. galbenusele si laptele amestecand mereu : ca
se pune laptele la fiert in care se adauga 4 linguri zahar, zaharul vanilat: separat se freaca ouale