Inghetata de punci (rom)
Instructiuni de preparare Inghetata de punci (rom)
Ingrediente Inghetata de punci (rom)
3 oua
160 g zahar pudra
400 ml lapte nefiert
3 linguri rom
1 plic zahar vanilat
3 oua
160 g zahar pudra
400 ml lapte nefiert
3 linguri rom
1 plic zahar vanilat
Puneti galbenusurile intr-o cratita mai groasa, adaugati si zaharul. Amestecati bine cu un tel. Pune
Se fierbe un sirop mai slab din zahar si apa si se lasa sa se raceasca. Se amesteca cu zeama de la l
Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul, foarte usor, apoi frisca se incorporeaza si se parfumeaz
Se face un sirop gros din apa si zahar, se da deoparte si, dupa ce s-a racorit, se amesteca bine cu
Se fierbe un sirop gros (din zahar si apa) si se amesteca cu zeama lamiilor. Se pune in forme, se la
-se separa galbenusurile de albusuri se amesteca: laptele, galbenusurile, zaharul, cacaoa si apa pe
se pun la fiert pe baie de abur pe rand cacaua,zaharul. galbenusele si laptele amestecand mereu : ca
se pune laptele la fiert in care se adauga 4 linguri zahar, zaharul vanilat: separat se freaca ouale