Inghetata cu vin rosu, piersici si sos de cacao

Reteta culinara Inghetata cu vin rosu, piersici si sos de cacao din categoria Prajituri. Cum sa faci Inghetata cu vin rosu, piersici si sos de cacao

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Inghetata cu vin rosu, piersici si sos de cacao

 

INGREDIENTE
500 ml frisca (sau smantana facuta frisca, neindulcita) 5 galbenusuri 200 ml lapte 250 g zahar tos 1 lingura esenta de vanilie naturala 200 ml vin rosu de buna calitate 3 piersici pentru sosul de ciocolata: 3 linguri cacao + 200 ml apa + 1 lingura zahar pudra

Ingrediente Inghetata cu vin rosu, piersici si sos de cacao

500 ml frisca (sau smantana facuta frisca, neindulcita)

5 galbenusuri

200 ml lapte

250 g zahar tos

1 lingura esenta de vanilie naturala

200 ml vin rosu de buna calitate

3 piersici

pentru sosul de ciocolata: 3 linguri cacao + 200 ml apa + 1 lingura zahar pudra

Categorii