Inimioare dulci cu branza si sos de capsuni

Reteta culinara Inimioare dulci cu branza si sos de capsuni din categoria Prajituri. Cum sa faci Inimioare dulci cu branza si sos de capsuni

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Inimioare dulci cu branza si sos de capsuni

 

INGREDIENTE
Pentru blat 4 oua, separate 120 gr zahar pudra cu aroma de vanilie 1 lingurita esenta de portocale 1 lingurita esenta de vanilie coaja rasa si zeama de la ½ lamaie 120 gr faina, cernuta 1 lingurita praf de copt un praf de sare Pentru umplutura 250 gr branza Ricotta 100 gr miere de salcam semintele de la 1 pastaie de vanilie 1 plic (10 gr) gelatina Pentru sos 1 conserva (400 gr) capsuni 1 lingurita esenta de portocale coaja rasa si zeama de la ½ lamaie coniac, pentru insiroparea blatului zahar pudra

Ingrediente Inimioare dulci cu branza si sos de capsuni

Pentru blat

4 oua, separate

120 gr zahar pudra cu aroma de vanilie

1 lingurita esenta de portocale

1 lingurita esenta de vanilie

coaja rasa si zeama de la ½ lamaie

120 gr faina, cernuta

1 lingurita praf de copt

un praf de sare

Pentru umplutura

250 gr branza Ricotta

100 gr miere de salcam

semintele de la 1 pastaie de vanilie

1 plic (10 gr) gelatina

Pentru sos

1 conserva (400 gr) capsuni

1 lingurita esenta de portocale

coaja rasa si zeama de la ½ lamaie

coniac, pentru insiroparea blatului

zahar pudra

Categorii