Inimioare Sacher ( Sacher Herzchen)

Reteta culinara Inimioare Sacher (Sacher Herzchen) din categoria Prajituri. Specific Germania. Cum sa faci Inimioare Sacher ( Sacher Herzchen)

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Inimioare Sacher ( Sacher Herzchen)

 

La capitolul fursecuri, cred ca vor fi printre ultimele inainte de Craciun. Reteta am gasit-o pe Chefkoch.de si am schimbat putin.

Ingrediente Inimioare Sacher ( Sacher Herzchen)

200 g faina

150 g migdale macinate

2galbenuse

125 g zahar praf

175 g unt

15 g cacao

1 pliculet zahar vanillat

2 lingurite rom

pentru stratul de martipan

300 g martipan

150 g zahar praf

200 g gem de caise

coaja de la o portocala

2 linguri de suc de portocala

Pentru glazura:

125 g smantana de frisca

50 g miere de albine

30 g unt

150 g ciocolata de menaj

pentru decor: 

glazura de ciocolata alba, din comert.

Categorii