Inimioare Sacher ( Sacher Herzchen)

Reteta culinara Inimioare Sacher (Sacher Herzchen) din categoria Prajituri. Specific Germania. Cum sa faci Inimioare Sacher ( Sacher Herzchen)
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Inimioare Sacher ( Sacher Herzchen)
La capitolul fursecuri, cred ca vor fi printre ultimele inainte de Craciun. Reteta am gasit-o pe Chefkoch.de si am schimbat putin.
Ingrediente Inimioare Sacher ( Sacher Herzchen)
200 g faina
150 g migdale macinate
2galbenuse
125 g zahar praf
175 g unt
15 g cacao
1 pliculet zahar vanillat
2 lingurite rom
pentru stratul de martipan
300 g martipan
150 g zahar praf
200 g gem de caise
coaja de la o portocala
2 linguri de suc de portocala
Pentru glazura:
125 g smantana de frisca
50 g miere de albine
30 g unt
150 g ciocolata de menaj
pentru decor:
glazura de ciocolata alba, din comert.