Kebab

Timp de preparare 45 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Kebab

Foaia de lipie se asterne pe planul de lucru cu coltul spre voi si se pune in primul rand feliile de cascaval, peste ele puneti restul ingredientelor si 2 linguri de sos roz.

Rulati lipia de doua ori apoi indoiti capetele spre centru si o rulati pana la capat in asa mod incat coltul sa vina spre una din parti si sa nu iasa pe laterala, pentru ca atunci cand vom praji lipia sa se stampileze coltul astfel, fixand kebabul sa nu sa se desfaca.

Prajiti kebabul obtinut pe ambele parti intr-o tigaie gril unsa cu putin ulei, pana se rumeneste .

Ingrediente Kebab

1/2 foaie de lipie armeneasca

1 pepene marinat taiat fasii

morcov coreian

2~3 felii cascaval

1/2 ardei capia taiat rondele

faceti si un sos roz : ketchup si maioneza cu proportie 1:1

si cu un catel de usturoi pisat

cat o palma de carne de pui prajita la tigaie gril, - presarata cu sare si piper

Categorii