Khinkali

Timp de preparare 50 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Khinkali

Se framanta un aluat care apoi se modeleaza sub forma unei baghete si se portioneaza in cat mai multe felii. Fiecare felie se imparte in doua si se intinde intr-o forma rotunda.

Dupa ce se amesteca bine se pun 2 lingurite de umplutura in mijloc si se fac cutele specifice acestor coltunasi . Se pun la fiert in apa cu sare iar de cand se ridica la suprafata mai trebuie sa fiarba vreo 10-12 minute. De obicei motul de aluat nu se mananca .Se servesc cu sos dulce acrisor sau chilli.

Ingrediente Khinkali

Aluatul :

4 cani faina

1 1/2 cani apa

1/2 lingurita sare

Umplutura :

1 kg carne macinata

3 cepe

piper

sare

coriandru

frunze de patrunjel

1 cana apa

Categorii