La gatit cu vita cook - partea 3

Timp de preparare 50 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare La gatit cu vita cook - partea 3

Amesteca intr-un castron sosul de soia cu suc de lamaie, pasta de ardei iute, zahar si usturoi. Adauga aripioarele, sareaza si amesteca bine. Lasa la marinat minim 4 ore, in frigider. Amesteca ocazional, ca aripioarele sa se marineze uniform.

Pune in Vita Cook raftul superior, si asaza tava peste acesta. Incalzeste aparatul la 200 °C, timp de 5-10 minute. Asaza aripioarele pe tava, intr-un singur strat. Coboara temperatura la 150 °C si frige-le 30 de minute.

Dupa 15 minute unge aripioarele cu marinada, intoarce-le si unge-le si pe cealalta parte. Continua gatitul restul de 15 minute, pana ce sunt facute si rumenite uniform.

Asaza aripioarele pe un pat de frunze de spanac, orneaza-le cu patrunjel si serveste-le.

Ingrediente La gatit cu vita cook - partea 3

500 g aripioare de pui

1 lingura de pasta de ardei iute

3 linguri de sos de soia

1 lingura de zahar

4 catei de usturoi, tocati marunt

patrunjel proaspat, pentru ornat

1 lingura de suc de lamaie

frunze de spanac tanar, pentru servit

sare

Categorii