La gatit cu vita cook - partea 3
Instructiuni de preparare La gatit cu vita cook - partea 3
Amesteca intr-un castron sosul de soia cu suc de lamaie, pasta de ardei iute, zahar si usturoi. Adauga aripioarele, sareaza si amesteca bine. Lasa la marinat minim 4 ore, in frigider. Amesteca ocazional, ca aripioarele sa se marineze uniform.
Pune in Vita Cook raftul superior, si asaza tava peste acesta. Incalzeste aparatul la 200 °C, timp de 5-10 minute. Asaza aripioarele pe tava, intr-un singur strat. Coboara temperatura la 150 °C si frige-le 30 de minute.
Dupa 15 minute unge aripioarele cu marinada, intoarce-le si unge-le si pe cealalta parte. Continua gatitul restul de 15 minute, pana ce sunt facute si rumenite uniform.
Asaza aripioarele pe un pat de frunze de spanac, orneaza-le cu patrunjel si serveste-le.
Ingrediente La gatit cu vita cook - partea 3
500 g aripioare de pui
1 lingura de pasta de ardei iute
3 linguri de sos de soia
1 lingura de zahar
4 catei de usturoi, tocati marunt
patrunjel proaspat, pentru ornat
1 lingura de suc de lamaie
frunze de spanac tanar, pentru servit
sare