La gougère

Instructiuni de preparare La gougère
Modul de preparare il gasiti aici cu diferenta ca dupa ce ati terminat de adaugat ouale in aluat adaugati si 100 g cascaval.
O tava patrata se acopera cu hartie de pergament, se traseaza un cerc cu diametrul de o palma (pe verticala) si pe marginile lui se aseaza cu lingura, aluatul de mai sus.
Se presara coroana cu restul de cascaval si se da tava la cuptorul incins in prealabil la 200°C. Dupa 20-25 de minute diminuati putin temperatura (cca 180C) si coaceti pana se rumeneste frumos coroana (alte aproximativ 35 minute ).
NU deschideti usa cuptorului pana nu sint gata. Se serveste cu un pahar de vin rosu ori cu o salata de cruditati sau imbogatim un platou cu aperitive .
Ingrediente La gougère
250 ml apa
100 g de unt
150 g faina
4 oua
un vf lingurita de sare
200 g cascaval gruyère dat pe razatoarea mare si impartit in
2 parti egale