La Tripa

Timp de preparare 2 ore

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare La Tripa

Burta se spala bine si se pune la fiert,dupa ce sa fiert se taie fasii mici. Intr-o tigaie se pune uleiul care se lasa la incins, dupa care se adauga ceapa +burta si se lasa 10 minute la foc mic. Dupa care se adauga morcovul taiat felii,patrunjelul tocat marunt,telina taiata felii,maghiran,menta,salvie,nucusoara,mararul tocat marunt si busuioc se lasa la foc mic 10-15 minute. dupa care se adauga vinul, dupa ce ascazut vinul se adauga rosiile decojite si taiate cubulete si se mai lasa la foc mic 20 de minute. Pofta Buna

Ingrediente La Tripa

Burta De Vita 800gr

4 Linguri Ulei

1 Ceapa Mare

2 Morcovi Mici

1 Telina Verde

Patrunjel

Maghiran

Menta

Salvie

Busuioc

Marar

Nucusoara

1 Pahar De Vin Alb

5 Rosii

Categorii