Instructiuni de preparare
Lalele umplute cu crema de branza
Ouale le punem intr-o cratita cu apa si le fierbem 8 minute din momentul in care apa clocoteste. Cand sunt fierte le trecem pe sub jetul de apa si le curatam de coaja. Intr-o cratita punem la fiert putina apa si sfecla taiata bucatele. Cand da in clocot, dam focul la mic si punem ouale acolo si le lasam pana prin o culoare usor rozalie, apoi le scoatem cu o paleta si le lasam sa se raceasca. Intr-un bol punem branza facuta bucatele. Adaugam untul, smantana si frecam cu o furculita pana devine pasta. Curatam usturoiul si il pisam, iar mararul verde il spalam si il tocam marunt. Incorporam si acestea in crema de branza, apoi dam gust cu sare si piper. Cand ouale s-au racorit, le taiem in doua pe lungime, scoatem galbenusurile si le umplem cu crema de branza. Spalam ceapa verde, o asezam pe un platou si punem cate un ou in varul fiecarei cozi. Dam la rece apoi servim!