Langos cu branza, chimen si marar
Reteta culinara Langos cu branza, chimen si marar din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Romania. Cum sa faci Langos cu branza, chimen si marar
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Langos cu branza, chimen si marar
Cautam retete noi si am gasit la Bucatarul Maniac reteta acestor langosi... Se pot face cu diverse umpluturi insa eu am ales "sa inventez" o umplutura cu branza, chimen si marar. Au avut succes si calzi si reci :)
Ingrediente Langos cu branza, chimen si marar
Ce ne trebuie pentru coca:
- 250 gr. faina;
- 175 ml. apa;
- 1/2 cub drojdie (aproximativ 13 gr.);
- 1 lingurita rasa de zahar;
- 2 linguri ulei;
- un praf de sare
Ce ne trebuie pentru umplutura:
- 300 gr. branza usor sarata;
- 100 gr. smantana;
- 2 linguri marar tocat;
- 1/2 lingurita chimen macinat;