Lasagna (raw vegan)
Instructiuni de preparare Lasagna (raw vegan)
Ingrediente Lasagna (raw vegan)
Taitei din dovlecel zucchini
6 dovlecei zucchini mici
1 lingurita sare de Himalaya
Dovleceii se curata de coaja si se feliaza subtire cu ajutorul unei mandoline. Se pun feliile intr-un castron, presarate cu sare, si se lasa sa stea cateva ore. Scurgem apa pe care au lasat-o.
Branza de caju
2 cani caju hidratate 2-6 ore in apa de izvor
2 linguri zeama de lamaie
2 linguri drojdie inactiva
sare de Himalaya dupa gust
Se amesteca toate ingredientele in robotul cu lama in S.
Sos de rosii
6 rosii cherry
1/2 cana rosii uscate, hidratate 20 minute in apa de izor
1 lingura ulei extra virgin de masline
1 catel de usturoi pisat
1 lingurita oregano uscat
1/2 lingurita busuioc uscat
1/2 lingurita majoran uscat
sare de Himalaya dupa gust
peperoncini sau chili pepper, dupa gust
Se amesteca usor toate ingredientele in robotul cu lama in S. Putem folosi functia puls ca sa ramana bucatiile de rosii mai mari.
Sos pesto de busuioc, varianta de iarna
2 cani spanac
2 linguri busuioc uscat maruntit fin
1/2 cana seminte de pin
1 lingura ulei de masline
1 lingura zeama de lamaie
sare de Himalaya dupa gust
apa de izvor cat este necesar
Se amesteca in robotul cu lama in S.
Ornare
masline Kalamata
germeni de ridiche rosie