Legume crocante la cuptor în crustă de panko - Cea mai bună si simplă rețetă de post

Legume crocante la cuptor în crustă de panko - Cea mai bună si simplă rețetă de post - Cum se prepara aceste Legume crocante la cuptor în crustă de p

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Legume crocante la cuptor în crustă de panko - Cea mai bună si simplă rețetă de post

 

Dacă vrei o rețetă gustoasă și rapidă de post, încearcă aceste legume la cuptor într-o crustă delicioasă și aromatizată de panko. Se fac ușor și le poți servi ca și garnitură sau fel principal. Pentru a pregăti aceste Legume crocante la cuptor în crustă de panko - Cea mai bună și simplă rețetă de post, ai nevoie de următoarele ingrediente: dovlecel, vânătă, ceapă, ardei, ciuperci, ulei de măsline, pesmet panko.

Ingrediente Legume crocante la cuptor în crustă de panko - Cea mai bună si simplă rețetă de post: 1 dovlecel zucchini 1 vânătă 5-6 ciuperci 2 cepe roșii 1 ardei gras roșu 100 g pesmet panko boia de ardei, praf de usturoi, oregano după gust 3-4 linguri ulei de măsline sare și piper

Cum se prepara aceste Legume crocante la cuptor în crustă de panko - Cea mai bună si simplă rețetă de post:

Tapetează cu hârtie de copt tava de aragaz. 

Curăță și taie ardeiul, vânăta și dovlecelul sub formă de bastonașe potrivite. Taie ciupercile în jumătăți și apoi așază toate legumele în tavă. Toarnă puțin ulei de măsline peste ele și condimentează-le cu sare, piper, praf de usturoi, oregano și boia de ardei. Presară panko și amestecă bine să se îmbrace toate legumele în pesmet.

Curăță și taie ceapa în sferturi și pune-o în tavă, presand ușor peste pesmet. Presară restul de pesmet peste toate legumele.

Coace totul în cuptorul preîncălzit, la 180 de grade C, pentru 40 de minute sau până capătă o crustă rumenă.

După coacere, scoate tava din cuptor și lasă legumele puțin la temperat.

Servește-le cu mare poftă, sunt delicioase, crocante, condimentate. 

Ingrediente Legume crocante la cuptor în crustă de panko - Cea mai bună si simplă rețetă de post

Ingrediente Legume crocante la cuptor în crustă de panko - Cea mai bună si simplă rețetă de post:

1 dovlecel zucchini

1 vânătă

5-6 ciuperci

2 cepe roșii

1 ardei gras roșu

100 g pesmet panko

boia de ardei, praf de usturoi, oregano după gust

3-4 linguri ulei de măsline

sare și piper

Categorii

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

Reteta culinara Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post din categoria Mancaruri de legum

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo - Reteta gustoasa si usoara

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo - Reteta gustoasa si usoara

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo - Reteta gustoasa si usoara - Cum se prepara aceasta Mancare

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

Reteta culinara Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo din categoria Mancaruri cu carne. Specific Ro

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă - Cum se prepara aceasta Ciulama de ciuperc

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

Reteta culinara Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă din categoria

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri - Cum se prepa

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă - Cum se prepara acesti Dovlecei umpl

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitură plină de savoare și aromă - Cum se prepara acesti Ca