Legume cu sos de soia si ulei de susan in tuci de fonta

Timp de preparare 40 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Legume cu sos de soia si ulei de susan in tuci de fonta

Se pune cratita de fonta la incins. Se curata morcovii si se taie rondele. Se spala si se taie rondele dovlecelul. Se spala , se curats de seminte si se taie fasii ardeiul gras. Se taie ciupercile si broccoli se rupe in buchetele mici. Se curata uturoiul si se da pe razatoarea mica sau se marunteste cu ajutorul presei. Dupa ce s-au pregatit toate ingredientele in cratita de fonta incinsa se adauga uleiul de susan apoi morcovul si ciupercile. Dupa ce scad putin se adauga ardeiul , dovlecelul, usturoiul si sosul de soia. Se soteaza putin cat sa se gateasca usturoiul apoi se adauga apa si broccoli. Se amesteca tot si se pune capacul. Se mai lasa sa se gateasca inabusit legumele circa 10-15 minute la foc mediu. Se indeparteaza apoi capacul si se serveste preparatul.

Ingrediente Legume cu sos de soia si ulei de susan in tuci de fonta

1 buc broccoli

1 dovlecel

2 morcovi

1 ardei gras rosu

300 gr ciuperci

2 linguri sos de soia

2 linguri ulei de susan

2 catel de usturoi

0.5 cani apa

Categorii