Legume sotate cu crutoane si branza fondue
Reteta culinara Legume sotate cu crutoane si branza fondue din categoria Aperitive / Garnituri. Cum sa faci Legume sotate cu crutoane si branza fondue
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Legume sotate cu crutoane si branza fondue
Gasesc foarte greu branza fondue in magazinele noastre...asa ca atunci cand am vazut-o pe raft nici nu am mai stat pe ganduri. Pentru ca sunt o mancatoare de branzeturi am ales cateva legume, pe care le-am tras la tigaie la foc iute, am facut si cateva crutoane dintr-o paine de casa si am insufletit totul cu branza moale si cremoasa...
Ingrediente Legume sotate cu crutoane si branza fondue
1 vanata
2 ardei capia mari
500 gr ciuperci de roua
3 felii de paine de casa veche de 2 zile
6 linguri ulei de masline
1 praf de sare si p[iper
1-2 linguri ulei de dovleac
200 gr branza fondue